Ni belog aku , if ada yang tak suka korang boleh tekan button (x) yang ade kat atas tu dan berambus . kedatangan anda tidak dialu alukan sama sekali . kepada sesiapa yang selalu follow cerita aku , thanks a lot ! teruskan usaha anda ! sayang korang ! muahmuah ! be my followers ! :)

pengikutsetia

Sila lah tekan butang LIKE ni , Ty ! :D

Monday, 25 March 2013

Bosan Bosan Bosan

Assalamualaikum , 
haii u olls . 
labah-labah dah beranak dah kat blog ni haha . 
sorry la lama tak updated . 
al kisahnya . saya takda berukband atau internet , 
sebab tu tak update belog ni
hahahah

Aku dah mula sambung Degree dekat KPTM KL . 
Alhamdulillah . 
Rezeki kat situ . 
But sini ada sorang member yang sangat lahh hipokrit and talam dua muka lah senang . 
aku geramm betull . 
but lupakan jelah lagi tambah dosa aku adalah . 

gtg esok klas , haha . 
need to sleep now :)
Assalamualaikum . 
Good night ! 

xoxo
Nabiladira :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...