Ni belog aku , if ada yang tak suka korang boleh tekan button (x) yang ade kat atas tu dan berambus . kedatangan anda tidak dialu alukan sama sekali . kepada sesiapa yang selalu follow cerita aku , thanks a lot ! teruskan usaha anda ! sayang korang ! muahmuah ! be my followers ! :)

pengikutsetia

Sila lah tekan butang LIKE ni , Ty ! :D

Saturday, 28 May 2011

newww hairrrrr ♥





 yeay yeah new hairrr , buruk kan ? lama aku pk nak potong rambut , rasa sayang sangat , tapi aku rimas sangat kalau pakai tudung . * pakai tudung ? HAHA yea aku pakai tudung kalau kat lua , benggong kan ? HEEE . insya allah tutup terus one day ! :) Btw tadi potong rambut dekat Klang dengan kaka . sebenarnya tak plan pun nak keluar . tapi disebabkan kitaorang bosan tadi . papa & mama pun nak keluar . kitaorang decide nak keluar jugak and minta duit kat papa . Thanks PAPA ! then terpikir dah cakap kat N *Ok tak kalau nak potong rambut . dye kata ok , buat macam rambut dulu . act ni bukan la style rmbut dulu , dulu lagi pendek . ni panjang sket , heheh . lepas potong rambut pegi pasar malam Klang. Belikan makanan atok sekali, then hantar makan kat rumah atok pastu balikk . itu sahaja ! :D

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...