Ni belog aku , if ada yang tak suka korang boleh tekan button (x) yang ade kat atas tu dan berambus . kedatangan anda tidak dialu alukan sama sekali . kepada sesiapa yang selalu follow cerita aku , thanks a lot ! teruskan usaha anda ! sayang korang ! muahmuah ! be my followers ! :)

pengikutsetia

Sila lah tekan butang LIKE ni , Ty ! :D

Friday, 17 June 2011

kisah aku dan dia ♥


Aku sangat bahagia denganmu kini sayang , banyak perubahan yang telah kau lakukan untuk hubungan kita sayang . Terima kasih untuk semua yang telah kau lakukan pertahankan hubungan kita . tapi sukar untuk aku mempercayai kamu secepat ini sayang . Berilah aku masa untuk menyayangi dirimu seperti dahulu . Insya'allah semuanya akan kembali seperti dahulu . Tanpa gangguan dari sesiapa .Aku amat memerlukan kesetiaan , kejujuran dan keikhlasan dari mu sayang . * HAHA mesti pelik kenapa berjiwang pulak kan ? Ntah la ni yang aku rasa nak tulis . memang betul pun dia banyak berubah . nak tahu kenapa ? mehh follow cerita bawah ni .




Di suatu petang yang hening , aku demam kerana sakit gusi , bengkak besar gilaaa . Kebetulan aku berada di rumahnya . dia suruh aku baring je . dia amek kan kain basah letak atas kepala , selimutkan , kiss dahi saya . ( Awwwww ! ) Kemudian tiba tiba dia kata nak keluar makcik dia suruh beli makan . Aku cakap ok . dia kata ' jangan bangun ok baring je '. Aku pun baring la sampai terlelappp . Bila dia dah balik dia salam aku yang tengah baring tu . Pastu dia kata ' abg masak nasi kejap ye sayang ' sumpahhhh aku terkejut masa tu . rupanya selama ni dia pandai masak nasi ingatkan tak tahu . Lepas 3 tahun baru tahu . Dia ada beli sup ayam sekali , makan nasi panas , kicap and sup ayam . TQ sayangggg ! 


Keesokkannya dia tak bagi aku balik , dia kata aku tak sihat lagi . dia jaga aku sebaiknya . apa yang aku nak makan dia belikan . apa aku nak dia berusaha tunaikan . And you know what Akem adik sedara dia tu panggil aku mama and N papa dekat kedai OMG maluuunya org kedai tu senyum jek . and now Akem mengaku aku dengan N adalah mama papa dia . nak marah tak boleh dia anak yatim kan . diam je laaa =='dia nak pergi futsal banyak kali dia cakap 'abg pergi kejap je , tunggu ye syg' . aku senyum jee . aku tertidur sampai pagi . Esok kakak aku amek aku petang . tengahari tu dia kata ' sayang kita ikat nak ? duit nak ikat tu adalah ' aku jawab ' sabar la sayang ikat lama lama nanti susah . kita kumpul duit dulu ok ' .


Sekarang aku dah balik , setiap jam dia tanya pasal ikat . adoooiii kenapa lahhh . tak ready lagi ni . hati tu memang la nak sangat tapi aku pk muda lagi lahhhh . aku lum readyy . 


p/s : sabar ye sayang , ada rezeki and jodoh kita pasti bersama satu hari nanti . 


Btw isnin ni kitaorang punya monthly anniversaryy 3 years 10 months ! almost 4 years , syukur alhamdulillah . harap harap kekal selamanya sehingga di syurga . :) kita celebrate dekat jusco bukit raja sahaja . tengok wayang cerita KL Gangster & 321 Cinta . Biarlah dimana pun kita sambut asalkan dia ada disisi kita . :) Ohh btw tengok la cerita 321 Cinta . Ada muka N tau ! Mase part kawad dekat Tasik Shah Alam tu . Wahhh promote tau ! Sebab tu dia beriya nak tengok 321 Cinta tu , 'batak kaann' HAHA ! btw aku order ni untuk anny nanti , hope dia suka :) scroll kebawah untuk melihat :



Hah ni lahh diaa ! cantik takk ? Btw merah tu aku punyaaa , biru tu dia punyaaa . Harap sangat dia suka . ni lah hadiah paling special tuk dia , aku rasa lahh :) Lepas tu ada lagi , aku buat 'Moist Choc Cake' tapi takda gambar lagi lahh . Jap search google .





Lebih kurang macam ni lah yang aku selalu buat , biase biase je asalkan kenyang suda ! nanti nak buat untuk fathers day pulakk :) ok lah guys sampai disini sahaja . nak menonton MAHARAJALAWAK pulakkk ! byebyee kawaaannnn :D




LOL :
Nabiladira 


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...