Ni belog aku , if ada yang tak suka korang boleh tekan button (x) yang ade kat atas tu dan berambus . kedatangan anda tidak dialu alukan sama sekali . kepada sesiapa yang selalu follow cerita aku , thanks a lot ! teruskan usaha anda ! sayang korang ! muahmuah ! be my followers ! :)

pengikutsetia

Sila lah tekan butang LIKE ni , Ty ! :D

Wednesday, 22 June 2011

Shopping shopping shopping !

Eh korang aku nak aku nak tolong promote business best friend aku ni dia memang suka sangat buat business macam macam business dia buat , and now business baru dia jual shawl, shawl dia cantik cantik ok ! murah murah , handmade pun ada jugak . jum la ramai ramai shopping shawl kat sini ! ni url fb dia . add lahh then order



Ni pulak url dia jual baju baju preloved :) 


Selamat BerShopping yah kawan kawan :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...