Ni belog aku , if ada yang tak suka korang boleh tekan button (x) yang ade kat atas tu dan berambus . kedatangan anda tidak dialu alukan sama sekali . kepada sesiapa yang selalu follow cerita aku , thanks a lot ! teruskan usaha anda ! sayang korang ! muahmuah ! be my followers ! :)

pengikutsetia

Sila lah tekan butang LIKE ni , Ty ! :D

Sunday, 26 June 2011

Shopping !

Haii senangnya dalam hati kalau dapat berbelanjaaa , seperti dunia Nabila yang punyaaaa !
Assalamualaikummm atok ohh atok .. * upinipin style
HAHA terasa happy tak bace blog kali ni ? HAHA
Shaye happy sanad dapat shopping dengan mama and kakak tadi .
Bangun pukul 3 petang :) 
Plan nak pegi klinik and dobi jek
Selepas itu Lunch set GCB 
Then gerak pergi Klinik Aminah :) sekali tutup pulakk =='
gerak pergi dobi , otw balik cakap dengan mama 
'ma bila nak beli barang adik nak blk kolej ? '
'sekarang la kita pergi aeon bukit tinggi'
'ok ! '

Gerak pergi Aeon , sampai jek parking kat Basement ,
Naik escalator , tup tup nampak Padini , kakak pulak suruh masuk Padini dulu dia nak pergi toilet . 
Masukkk jek mak aku tak tentu arah * Act mak aku lah Queen segala shopping !
Dia tengok tengok beg vincci . Ttbe aku nampak satu kasut ni berkenan sangat !
cakap ngn mama ' maa adik nak 1 kasut ni boleh ? cantik laaaa'
ma kata 'aamek la yg mane '
aku cepat cepat tarik mama pergi kat kasut tu takut dia ubah fikiran 
Carik size semua mama beli belt 2 for Rm25 , murah kan ? shopping laaa !
Mase aku tengah Q nak bayar mama dah pegang lagi 2 helai baju Seed . 
OMG ! bagi la mama bayar then aku cakap
'maaa dah la tu , kita g Cotton On jap kakak nak carik baju'




Ni laa kasut tu , cantik tak ? cantik kan ? aku sukaaa ! kau tak suka ? ikut kau lahhhh :D


Then gerak g Cotton On aku beli baju 2 for Rm 75 murah jee , .
kakak aku beli baju 2 for Rm75 jugak , 
mama beli seluar agak mahal dr kitaorang and beli lagi 2 helai baju =='
Sampai kat kaunter aku terkejut dengar total tapi nak wat cane kan ma yang bayar wat muka tathu jek laaa :)
Pastu cakap la 'maaa ade duit lagi tak nak beli barang adik ni ' 
Maa cakap ade , adik nak beli tilam jek kan ? 
Huhh dalam otak aku terbayang macam-2 nak beli tapi tak pela beli tilam je la dulu.
Masuk jusco carik tilammm then beli comforter pastu gerak Ground Floor
mama nak beli instant mushroom sup :)
Gerak aku beli Nutella kakak aku beli sushi 
Then Acik and kak ryn datang nak hantar Acan dorang nak pegi kenduri tinggal Acan . 
Then Acan main benda alaah yang masuk token tu aku taktahu ape namanya . 
Habis layan dia main tu kitaorang gerak pergi makan Kenny Rojers . 
Makan makan sampai kenyang , 
Blurppp alhamdulillah :)
Pastu gerak balikkkkkkkkkk . Goodbye Aeon :)



Ni antara baju aku and kakak aku :) pandai pandai la korang tekaaa :)


Ni baju mama SAHAJA ! == '


Ni seluar mama yang mama borong kat cotton on tuh =='





Ni antara makanan yang kami makan , humm chicken macaroni  & cheese ni aku punya
mama and kakak punya tak sempat tangkap sampai jek dorg bedal =='




Sampai disini sahaja lah ye ? Lama sangat nak mengupdated , line Maxis Broadband ni lembab gilaaaa!
Marah maxis ye ? heee

Goodbye and goodmorning readers ! 02.41am :)

2 comments:

  1. kasut tu cantek ! saya suka ! MERAH okay ! <3 :)

    ReplyDelete
  2. kan kan ? saya suka juga kasut itu !

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...