Ni belog aku , if ada yang tak suka korang boleh tekan button (x) yang ade kat atas tu dan berambus . kedatangan anda tidak dialu alukan sama sekali . kepada sesiapa yang selalu follow cerita aku , thanks a lot ! teruskan usaha anda ! sayang korang ! muahmuah ! be my followers ! :)

pengikutsetia

Sila lah tekan butang LIKE ni , Ty ! :D

Monday, 6 June 2011

todayy ..









Harini aku bangun pukul 1 petang . Tersedar N bagi msg 'Morrninggg' dia memang merengg ! pukul berapa dia bangun tu lah morning bagi dia . HAHA ! pastu aku dah bace and reply morning aku pun tido balik . HAHA ! tersedar pukul 2 petang dia bagi msg nak pegi bayar bil aku reply ok tidur balik . pukul 3 terbangun ! wawa msg . aku pun terus bangun tak tidur balik . N ye2 suruh aku mandi makan semua . aku malas . tiba tiba masa mira tengah call aku ada 3 msg N . suruh aku turun . aku letak je phone dia call 'turun laa mi , abg kat luar ni' aku cakap 'kenapa tak bagitahu nak datang mi tak mandi lagii '  aku pun terus turun bukak pintu semua salam dia . dia kata aku Comot ! huh ==' . sape suruh tak bagitahu nak datang padan muka ! aku suruh masuk dia kata datang kejap je , skali dia bukak seat moto dia aku tengok ade sebungkus makanan . dia bagi aku rasa nak gelak pun ade tak penah dia camni . aku cakap ape ni . dia kata nasi la takan katak pulak . merajuk sekejap ==' ye la kenapa bagi aku cakap . dia kata kan mi teringin abg belilahh . aku cakap la lepas ni mi nak teringin makan mahal2 lahh aku gelak . dia tarik idung aku :( pastu dia kata nak balik la . aku pun ok lah . nak salam . jap g dye keluarkan famous amos dari beg dia . HAHA terus senyum sampai telinga! act malam tadi aku cakap aku teringin nak makan famous amos :) btw thanks sayanggg ! noww baru lepas kemas bilik semua ! esok nak bangun pagi buat chocolate cupcakes . for himm ! Awwww tak sabar :) 


Goodnight readers !




LOL :
Nabiladira

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...