Ni belog aku , if ada yang tak suka korang boleh tekan button (x) yang ade kat atas tu dan berambus . kedatangan anda tidak dialu alukan sama sekali . kepada sesiapa yang selalu follow cerita aku , thanks a lot ! teruskan usaha anda ! sayang korang ! muahmuah ! be my followers ! :)

pengikutsetia

Sila lah tekan butang LIKE ni , Ty ! :D

Saturday, 2 July 2011

Lawak lawak :)

Al kisahnya , di sebuah hospital yang terletak di Kuala Lumpur , terdapat 4 orang suami sedang menunggu di bilik menunggu , sementara isteri masing masing sedang berjuang untuk melahirkan anak .


Kemudian seorang nurse datang dan memberi tahu kepada ayah pertama , " Tahniah ! kamu sekarang telah menjadi bapa kepada kembar dua !


" Mungkin satu kebetulan , saya berkerja di Twin Star Enterprised " kata si ayah pertama .


Kemudian seorang lagi nurse datang , dan memberitahu tahu kepada ayah kedua , " Tahniah anda telah menjadi bapa kepada kembar tiga "


" Wooow mungkin satu kebetulan saya bekerja di 3 M Corporation " kata si ayah kedua . 


Lagi seorang nurse datang dan menghampiri kepada ayah ketiga dan memberitahu , " Congratulation isteri you telah melahirkan kembar empatt "


" Alhamdulillah mungkin saja satu kebetulann , saya bekerja di Four Season Hotel " katanyaa .


Pada waktu itu bakal bapa keempat kelihatan gelisah dan tak tentu arah . 


Salah seorang daripada ayah ayah itu pun bertanya " kenapa kamu kelihatan risau sangat ni ? "


Jawabnya , saya bekerja di Seven Eleven . :D


p/s : Kesimpulannya nama pekerjaan anda memainkan peranan ye bakal bakal bapa sekalian :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...